Blogi

Personaaltreening on nagu 1:1 õpe, kus kogu treeneri tähelepanu kuulub vaid sulle!

Personaaltreeningusse tasub kindlasti tulla, kui sa alles alustad treeningutega ega ole kindel, milliseid harjutusi sooritada ja milliseid koormusi valida. Personaaltreener teeb selle töö sinu eest ja koostab sulle sinu vajadustest lähtuva treeningplaani! Lisaks on personaaltreener nagu väike motiveeriv kubjas, kes ei lase sul treeningutes luuslanki lüüa ning usub sinusse ka hetkedel, mil vajad rohkem lisamotivatsiooni.

Kindlasti tasub pöörduda personaaltreeneri poole, kui sul on mõni tervisemure, kuid sa tahaksid siiski trenni teha. Ükski terviseprobleem ei ole põhjuseks, miks loobuda treeningutest! Samas aga ei tohi kunagi treenida tervise arvelt. Füsioterapeudi taustaga personaaltreener oskab valida sulle harjutused, mida sooritades sa ei kahjusta oma tervist!

Personaaltreeneri juurde oled alati oodatud ka juhul, kui oled juba mõnda aega iseseisvalt treeninud, kuid tunned nüüd, et tahaksid treeningutele süsteemsemat lähenemist.

Ja alati võib tulla ka lihtsalt selleks, et sul oleks motiveeriv treeningkaaslane, kellega puhkepausidel mõtteid vahetada 🙂